maandag 27 februari 2017

Mattie's Wild Flowers


Wat een geweldig mooie materialen zijn er deze maand weer uitgekomen, het is iedere keer weer een feestje om hiermee te werken. Voor vandaag heb ik een kaart gemaakt met de prachtige plaatjes van Mattie de Bruine. Dit is mijn kaart geworden.

Snijd een dubbel lila karton van 15,0 x 15,0 cm en een enkel karton van 13,5 x 13,5 cm. Het dessinpapier komt op 14,5 x 14,5 cm en 13,0 x 13,0 cm. Het brilliant karton wordt 12,5 x 12,5 cm (deze heb ik met de designfolder butterflies geembost) Stans uit brilliant karton de benodigde stansen uit. Inkt alle randen van de gesneden en gestansde delen met Distress Walnut Ink. Plak het plaatje achter de gestansde mal en plak dit op een stukje lila karton en knip deze iets groter uit. Lijm nu alle delen volgens voorbeeld op het dubbelgevouwen karton. Bevestig de strik van kant en silk-lace met een brad op de kaart. Werk de kaart verder af door er wat scrapbloemen en corners op te plakken.

Gebruikte materialen:

Vines
CR1396
Anja's butterfly
LR0454
Butterflies
DF3433
Country Flowers
PK9144
Mattie's Wild flowers
























Silk Lace Pink JU0921

Veel plezier met het maken van deze creatie!
Liefs, Marjan

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.